Monday, February 5, 2007

't Stokje

Ik heb dus het stokje ontvangen van Veerle. Dit houdt in dat je 5 dingen over jezelf moet vertellen, die bijna niemand weet. Nou, ik moest toch effe nadenken, maar hier komen ze:

  1. Bijna niemand weet dat ik tijdens het kijken naar de een of andere korfbalfinale in de Ahoy (in Rotterdam) met mijn been heb vastgezeten tussen de zitting en de rugleuning van een klapstoeltje. En dat ik pas loskwam nadat medewerkers het stoeltje helemaal hadden losgeschroeft ! In mijn been zat een deuk en was bont en blauw, maar de schaamte was veel erger ....!
  2. Tijdens mijn jeugd heb ik bij de fanfare gezeten. Ik speelde bugel. Het uniform was vooral fantastisch, lelijke groene pakken met een broek met afschuwelijke wijde pijpen !
  3. Ongeveer tot mijn twaalfde jaar deden we de Dolly Dots na. We, zijn twee vriendinnen en mijn zusje Christa. Ik was dan of Esther of Angela Groothuizen. Het grappige is dat de Dolly Dots nu weer bij elkaar zijn en een aantal concerten geven, oh wat zou ik daar graag bij willen zijn ! Reken maar dat ik in Nederland op zoek ga naar een CD !
  4. Als vakantiebaantje ben ik een keer serveerster geweest bij Van der Valk in Urmond. Afschuwelijk vond ik dat, ik mocht alleen maar eten brengen en lege borden ophalen. Kreeg nog niet eens fooi !
  5. Deze is wel grappig. Maurice en ik spelen regelmatig tennis, en dan doen we ook vaak wedstrijdjes. En je raad het al, ik ben dan degene die negen van de tien keer wint. Maurice zal dit wel niet toegeven, maar neem maar van mij aan dat het wel zo is!

Ok, dit waren ze dan, het stokje geef ik dus op mijn beurt door aan Christa.

3 comments:

maurice said...

Nr. 5: I don't think so!

Veerle said...

Moedig van je om nr. 1 op te biechten ;-)

@ Maurice: lol!

annelica said...

Dag Ellen, ik heb hier net jouw blog ontdekt!
Nummer 1 is wel pijnlijk. Ouch.
Groetjes,
Annelies
(www.honeheke.com/annelica)