Tuesday, July 3, 2007

Trip Santa Barbara

Afgelopen weekend zijn we een paar dagen weggeweest. Vrijdag vertrokken we richting Monterey waar de kinderen zich konden uitleven in een grote speeltuin. Daarna reden we via de mooie kustweg verder naar het zuiden. Onderweg zijn we een paar keer gestopt om kleine wandelingetjes te maken. Na de overnachting in San Simeon hebben we eerst een rondleiding gedaan in Hearst Castle. Daarna zijn we weer verder gereden, onderweg zijn we nog gestopt bij Morro Bay en Pismo Beach. Op Pismo Beach mag je met je auto op het strand rijden (als je four wheel drive hebt). En dat moest Maurice toch effe proberen met onze nieuwe auto (die daarna helemaal vol zand zat) !!
Daarna zijn we doorgereden naar Santa Barbara, waar we 's avonds lekker buiten hebben gegeten. De volgende dag zijn we nog even gaan shoppen in Santa Barbara en 's middags zijn we nog naar het strand geweest. Het water is daar toch een stuk warmer dan bijvoorbeeld in Santa Cruz. Na nog een bezoekje te hebben gebracht aan een oud-collega van Maurice zijn we weer terug naar huis gereden.
Het was een lekker relaxed weekendje, net wat we nodig hadden !!

1 comment:

Anonymous said...

Hallo,

Geinspireerd door TV-programmas als Ik vertrek en Het Roer Om, ben ik als 'geimigreerde' Nederlander begonnen met nederlandstalige Blogs bijelkaar te zetten (meer dan 200 al!) op een onlangs gecreeerde website http://expat-blogging.blogspot.com

Jouw website heb ik via Google en links van andere expat bloggers gevonden en er ook bijgezet. Kijk maar eens wat je er van vindt.

Ideeen/Tips zijn meer dan welkom en ook links naar andere Nederlandstalige Bloggers in het buitenland zet ik er graag bij.

Met vriendelijke groet.
Paul
plbosman@gmail.com