Wednesday, May 28, 2008

Weekendje weg

Afgelopen weekend hebben we een korte roadtrip gemaakt. De kids hadden maandag en dinsdag vrij, dus besloten we weg te gaan. We hadden totaal geen idee hoe het met Ayden zou gaan. Veel rijden, dus veel slapen overdag, 's avonds en s' nachts misschien wakker, met z'n allen in een hotelkamer. We besloten om het een nacht aan te kijken en als het niet zou gaan, dan zouden we gewoon weer richting huis gaan. Zaterdagochtend vertrokken we eerst richting Pinnacles National Monument. Dit ligt op zo'n twee uur rijden van Mountain View. Hoogtepunt van dit park is een klimtocht door een grot. Het was af en toe een 'challenge', maar de kids vonden het hartstikke leuk !

Ondanks dat Ayden veel had geslapen, ging het 's nachts wonder boven wonder goed. Dus op naar Sequoia National Park, het park met de dikke bomen. Alleen werkte het weer niet mee, natte sneeuw, regen en maar 4 graden, niet ideaal voor een wandeling. Maar we wilden toch de dikste boom ter wereld, de General Sherman Tree, zien. Het begin ging goed, maar na een tijdje kregen de kids het koud en was hun goeie zin over ...... Voor diegene die ons nu voor gek verklaren om met een newborn de kou in te gaan, Ayden zat lekker warm in de draagzak onder de jas van papa !

De volgende dag hebben we Los Angeles bezocht. Hier zijn we o.a. naar de Griffith Observatory, Traveltown en Venice Beach geweest. Vanaf de Griffith Observatory heb je een mooi uitzicht op downtown Los Angeles. In Traveltown staan wat oude treinen tentoongesteld die je ook van binnen kunt bezichtigen. En op Venice Beach hebben we even in het zand gespeeld en rondgewandeld.

De laatste dag van onze trip hebben we in Santa Barbara doorgebracht. Het weer was lekker, zo'n 20 graden, zonnetje scheen, beetje geshopt, beetje op het strand gespeeld en toen op weg naar huis.

1 comment:

Carola said...

Oh Ellen, wat heerlijk zo'n paar daagjes weg.
Wat geweldig he, zo'n kleintje in de draagzak onder je jas, lekker warm dicht tegen je aan. Dat kleintje van ons wordt nu 13 jaar maar dat gevoel kan ik nog steeds oproepen.