Sunday, September 21, 2008

uWink

Na maanden wachten en vaak langs rijden, ging dan eindelijk het restaurant uWink open. Vooral Maurice en de kids wilden er graag heen. Want dit restaurant is anders dan andere restaurants. Op elke tafel staan een aantal computers. Je doet je bestelling dus niet bij een ober, maar via de computer.

Eerst voer je alle namen van de eters in en dan begin je met bestellen. Alle gerechten staan goed beschreven en als je dingen wilt aanpassen, dan is dat geen probleem. Als iedereen zijn/haar gerecht ingevoerd heeft, dan zend je je order naar de keuken. Je kunt dan ook meteen de rekening op het scherm krijgen, handig voor sommige mensen ;-). Als je tijdens het eten nog bijvoorbeeld wat drinken of ketchup wilt, dan doe je dat via de helptoets op je computer. Oja, en tijdens het wachten op het eten, kun je spelletjes doen, de kids vonden dat natuurlijk erg leuk !! Al met al was het wel iets aparts. Je moet er alleen niet komen om lekker te kletsen, want dat is nogal moeilijk met de computers voor je neus. En het delen van het toetje, wat wij deden, is ook niet handig, de helft van de tafel kon er niet bij .... !!! Maar voor de kinderen is het wel leuk, ze hebben tenminste iets te doen.

4 comments:

Corina said...

Hoi Ellen,

Gaaf zo'n restaurant, zou iets voor onze boys zijn! Wat de speelkamer betreft, inderdaad... we misten een family room. We maken hier gewoon een klein Amerika :)

Groetjes uit regenachtig NL,
Corina

Annelica said...

Toch wel een beetje vreemd om te eten met computerschermen voor je neus, maar ik kan geloven dat de kids dat wel tof vinden!

petra said...

Dit is wel een idee voor bij ons in het restaurant maar of milsbeek daar klaar voor is????????????????


groetjes uut de Milsbek

Jean said...

Hoi Ellen,

Ik zat op Corina's blog te kijken en toen zag ik die van jullie erbij staan. Dat is alweer een tijdje geleden zeg. Jullie gezin is inmiddels flink uitgebreid. Wij zijn dan ook alweer 8 jaar uit Amerika. Inmiddels wonen we sinds juli aan de andere kant. Singapore. Weer een hele andere ervaring. Ook ik ben maar aan het bloggen geslagen. Handig voor het thuisfront. www.vanmierlonaarsingapore.web-log.nl
Leuk om te zien dat jullie het nog zo naar de zin hebben daar. Ik blijf je weblog volgen. Groetjes Janneke