Friday, February 27, 2009

Een maand later ...

Waauw, mijn laatste post was een maand geleden ... Veel te lang, maar het gaat ook zoooo snel ! Wat is er allemaal gebeurd in februari ... effe denken ... Oja, 10 februari waren Maurice en ik 9 jaar getrouwd, jaja ! Op 13 februari was het alweer 13 jaar geleden dat mijn papa is overleden. Soms lijkt het alsof het de dag van gisteren was en soms kan ik me specifieke dingen uit die periode niet meer herinneren ... Anyway, dat zijn altijd van die dagen dat je, ondanks dat het leven zo snel vooruit gaat, toch even blijft stilstaan en denkt aan toen ...
Verder is het Valentijnsdag geweest. Ik heb weer het feestje bij Quincy in de klas georganiseerd, was erg geslaagd ! Daarna hebben de kinderen een week vakantie gehad. Veel hebben we niet gedaan. We wilden naar de sneeuw in Lake Tahoe gaan, maar het heeft veel geregend hier, dat betekent dat het in Tahoe veel sneeuwde en dat leek ons toch niet zo ideaal. En dan vorig weekend, iets waar ik heel lang naar heb uitgekeken. Mijn vriendin Annemarie is Creative Memories consultant (je kunt dit vergelijken met Tupperware, maar dan met scrappen) en ze had dat weekend een soort conferentie met meerdere consultants (zeg maar een man of 600). Het begon vrijdagmiddag (veel praten), een overnachting in een hotel, gevolgd door nog meer praten op zaterdag met als afsluiting een hele zaterdagmiddag scrappen (oja, de giftbag mocht er ook zijn). En ze mocht dus ook gasten meenemen. Daar heb ik geen nee op gezegd. lekker twee daagjes en een nacht voor mezelf, geen kids ... Ik hoef dus niet te vertellen dat we ons goed geamusueerd hadden en dat we het eigenlijk heel jammer vonden dat het zo snel afgelopen was.












Op de rechtse foto ben ik met de giftbag ! En links zie je Veerle, Annemarie, moi en Liesbeth tijdens het diner.

Nog twee nachtjes slapen en dan komt mijn moeder voor vier weekjes. Gezellig, kunnen we weer lekker shoppen, kletsen en hoef ik niet elke keer Ayden eten te geven en de luier te doen, haha !
Ik beloof bij deze dat ik niet meer een maand zal wachten met een post, pinky swear !

1 comment:

Anonymous said...

Waauw, mooie nieuwe lay-out!

Grtjes, Christa