Monday, June 1, 2009

Tripje Noord-Californie

Vorig weekend zijn we weer eens een weekendje geweest. Dit keer richting noord-Californie, samen met Annemarie en Gino en hun kids. We hadden een motel in Redding en vandaaruit hebben we verschillende tripjes gemaakt. De eerste dag hebben we de Shasta Dam en Turtle Bay bezocht. De Shasta Dam is de tweede grootste dam van Amerika. Turtle Bay was wel leuk voor de kids, er waren wat dieren, speeltuin en een klein museum.











































De tweede dag zijn we naar Lassen Volcanic National Park gereden. Veel konden we er niet doen, want er lag nog veel sneeuw en de weg was afgesloten. Maar goed, kids en sneeuw, goede combinatie !























Nadat we waren uitgespeeld zijn we naar McArthur Burney Falls State Park gereden. De kids vielen meteen in slaap, dus bij aankomst was er weer energie genoeg !


















's Avonds hebben we de verjaardag van Quincy alvast gevierd met cadeautjes en taart ! De laatste dag hebben we een bezoekje gebracht aan Castle Crags State Park. Volgens de park ranger was er een leuke wandeling waar je langs velden met wildflowers zou lopen. Nou, gelopen hebben we genoeg, maar alleen maar door het bos, niks geen bloemen ..... Wat we wel zagen waren een aantal slangen, en Kelsey zag zelfs een kleine zwarte beer die hard wegrende !












1 comment:

Erwin, Sandra en Mitchel Penders said...

Hallo Pennertjes
Jullie hebben een mooie Road Trip gemaakt!
Mooie foto's!

Groetjes
De Penderkes