Tuesday, April 21, 2009

Tripje

We hebben vorige week weer een klein tripje gemaakt. Afgelopen woensdag zijn we vertrokken naar Los Angeles, eindbestemming was San Diego.

De eerste foto is in het Getty Center in Los Angeles. In het center liggen allerlei musea, mooie tuinen en een goed uitzicht op LA. Op de tweede foto kun je zien dat Ayden nu ook officieel hoort bij de vleeseters van de familie, haha ! 's Avonds zijn we doorgereden naar San Diego.

De tweede dag hebben we Old Town en Balboa Park (in San Diego) bezocht. Old Town, de naam zegt het al, zijn oude gebouwen, etc., niet bijzonders, maar leuk om effe doorheen te wandelen. In Balboa Park vind je diverse musea (oa. een treinenmuseum), ook hier kun je leuk tussen de gebouwen doorwandelen. Ja, we hebben die dag heel wat afgewandeld !
De dag erna zijn we richting de kust gereden, waar we Cabrillo National Monument bezocht hebben. Om 11 uur 's ochtends was er low tide, dus zijn we bij de tidepools gaan kijken of de zee iets moois had achtergelaten. Maar het was niet veel, een paar krabbetjes en wat schelpen. 's Middags zijn we het strand opgegaan, waar de kids zich in het water geamuseerd hebben.
Zaterdags zijn we eerst richting de grens met Mexico gereden. Veel was er niet te zien, wel een lange muur die goed bewaakt werd. 's Middags zijn we weer naar het strand geweest. Ayden moest niet veel van het zand hebben, en van de zee al helemaal niets. 's Avonds hebben we een taartje gehaald en alvast Ayden's eerste verjaardag gevierd. Zondag zijn we via Los Angeles weer terug gereden naar Mountain View, waar het veel te warm was, 33 graden ..... !!
No comments: